Amalia
No. 0730 043 525
Shopping Cart

Privacy Policy

CONDIȚII DE UTILIZARE

Condiții generale de utilizare a www.atelierhandmade.ro

I.  Definții

LPPC (OG 21/1992) - Legea privind protecția consumatorilor
LPDP (Legea 677/2001) - Lege pentru protecţia persoanelor cu privire la   prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.
SITE, INTERNET MAGAZINE înseamnă site-ul: www.atelierhandmade.ro
UTILIZATOR sau CLIENT înseamnă persoană, care a împlinit 16 ani și folosește site-ul www.atelierhandmade.ro
DATE PERSONALE înseamnă date cu caracter personal în sensul  LPDP.
PLATĂ RAMBURS înseamnă plată ramburs în sensul legislației privind serviciile poștale. 
II.  Dispoziții generale

Acest site este proprietatea ATELIERULUI DE HANDMADE 
telefon contact: 0730043525 (Luni - Vineri: 9:00 - 18:00), e-mail: contact@atelierhandmade.ro

Drepturile de autor aferente continutului site-ului apartin ATELIERULUI DE HANDMADE. Prin utilizarea sau inregistrarea in calitate de utilizator   al site-ului nu vi se acorda dreptul de a utiliza sau descarca pozele aferente produselor prezentate.

Copierea sau descărcarea de informații de pe  acest site nu transferă asupra dumneavoastră, drepturile de autor asupra acestor   informații. Conținutul site-ului poate să fie schimbat oricând, de către   ATELIERUL DE HANDMADE, fara nici o notificare prealabila a utilizatorilor.  
În secțiunea „BLOG“ a site-ului său, atelierul utilizează articole și fotografii, autorii acestora fiind membrii atelierului și alte surse, care sunt protejate de Legea Privind Drepturile Autorului. Publicarea de fotografii, citate din articole și articole din „BLOG“-ul site-ului se permite numai atunci când este specificată sursa, și anume, textul să fie însoțit de link-ul activ a articolului original în „BLOG“-ul de pe site.

A.  Înregistrarea pe site si obtinerea contului de utilizator

Înregistrarea în site este gratuită si se face prin consimtamantul liber exprimat al clientului. Comandarea   de produse on-line poate fi efectuata numai dupa inregistrarea utilizatorului pe site. Site-ul poate să fie vizualizat   liber de către utilizatori, făra a fi necesară înregistrarea. 
B.  Produse si informatii despre produse

Prin lansarea comenzii on-line   pe site pot fi achizitionate , doar acele produse, a caror adaugare in cosul de   cumparaturi al utilizatorului este posibila conform modului de funcționare a   magazinului on-line.
C. Prețuri

Toate prețurile expuse pe site sunt exprimate în RON și sunt valabile numai și numai la momentul publicării lor pe site.

Atelierul de handmade își rezervă dreptul de a modifica preturile fără notificarea prealabilă a utilizatorilor.  

Prețurile mărfurilor afișate pe site sunt finale și includ toate impozitele și taxele datorate, făra prețul pentru livrare. Prețul livrării este indicat separat în comandă, înainte de confirmarea comenzii.
În prețul produselor nu este inclus prețul livrării.

Fiecare utilizator poate modifica datele sale - nume si prenume, adresă, telefon.

D.  Comenzi

Pot efectua comenzi, doar utilizatorii inregistrati pe site si care au acceptat condițiile generale de utilizare a site-ului. 
E.  Modalități de plată

Utilizatorul va achita contravaloarea   produselor comandate prin utilizarea uneia din modalitatile prevazute la finalizarea   comenzii în coșul de cumpărături. Daca   utilizatorul opteaza pentru plata produselor la data livrarii va avea   obligativitatea ca la primirea produselor sa achite curierului contravaloarea   produselor comandate precum si contravaloarea serviciului de livrare a   produselor. 
F.  Contract

Contractul de vânzare-cumpărare la distanță între ATELIERUL DE HANDMADE și utilizator, se consideră încheiat in momentul   confirmării comenzii concrete de catre atelier. La efectuarea comenzii,   clientul primește confirmarea acesteia prin e-mail. Înainte de expedierea mărfii comandate, atelierul are dreptul să contacteze clientul la numărul de   telefon indicat, in privința precizării detaliilor comenzii și/sau livrării. 

ATELIERUL DE HANDMADE nu răspunde, pentru nelivrarea comenzii   în cazurile, în care utilizatorul a indicat date personale false, incomplete și/sau inexacte, inclusiv când a menționat adresa sau numărul de telefon incomplete, inexacte sau fictive. 

Utilizatorul are obligația, să păstreze confidențialitatea numelui de utilizator și parola. Orice comandă   trimisă prin magazinul on-line va fi considerată, de către ATELIER valabilă, dacă au fost folosite nume de utilizator și parolă, pe care sistemul le consideră   valabile, indiferent dacă acestea au fost folosite de către altă persoană, diferită de titular. 

În cazul în care clientul, a ales să plătească contravaloarea mărfii ramburs, contractul de vânzare-cumpărare la distanță se consideră anulat atunci când:

-  Clientul nu plătește curierului contravaloarea facturii la momentul livrării.

-  Clientul a indicat adresă falsă sau inexactă și în același timp, nu este   la adresa indicată în ziua livrării și nu răspunde la numerele de telefon   indicate pentru contact, pentru a stabili cu curierul datele necesare recepționării   livrării. 

În cazul în care, consumatorul decide sa se retragă din contractul de vânzare-cumpărare la   distanță și nu dorește nici unul dintre articolele din comandă, cheltuilile   privind serviciul de cureriat sunt pe seama atelierului. În cazul în care consumatorul dorește să resituie o parte din articolele, cheltuielile privind   serviciul de cureriat sunt pe seama sa.

G.  Livrarea mărfii comandate

Livrarea produselor comandate prin magazinul on-line se realizeaza prin curier.

Livrările se realizeaza, pe intreg teritoriul României. La livrare destinatarul semnează dovada de predare-primire, care confirmă livrarea in integralitate si fara deficienta a produselor comandate.

În cazul în care Clientul își exercită dreptul de a se retrage din contract, ATELIERUL DE HANDMADE restituie utilizatorului valoarea achitată de către el pentru produsul returnat .
trimite la email: contact@atelierhandemade.rosau la telefonul relații cu clienți: 0730043525

Consumatorul este obligat să păstreze produsul primit, să asigure menținerea calității și siguranței acestuia. 

Nu trebuie perturbată integritatea etichetei produsului.

În caz de nerespectare acestor condiții, ATELIERUL DE HANDEMADE are dreptul sa refuze primirea produsului returnat, respectiv sa nu ramburseze Consumatorului suma plătită. 

Clientul are dreptul să primească, doar valoarea produsului returnat, în contul aferent la data lansarii comenzii și cumpărării lui.

I. Protectia datelor cu caracter personal

ATELIERUL DE HANDMADE prelucrează date cu caracter personal în conformitate cu Regulamentul 2016/679 / UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și circulația liberă a acestor date și de anularea Directivei 95/46 / CE. Informații despre datele personale pe care ATELIERUL le va prelucra și pentru termenii și ordinul, în care persoanele fizice ale căror date personale se prelucrează, își exercită drepturile, pot fi găsite în Politica de confidențialitate și Politica de cookie-uri.

J. Diverse

ATELIERUL DE HANDMADEse angajează să ofere doar   produsele prezentate pe site. Informatiile, prezentate pe site, cu privire la   design, disponibilități și prețuri ale produselor sunt valabile numai la   momentul postarii lor pe site. ATELIERUL DE HANDMADE își rezervă dreptul sa modifice oricând,   fără notificare prealabilă a utilizatorilor continutul site-ului.   Responsabilitatea clientului este să verifice regulat condițiile de utilizare a   site-ului, precum și informațiile cu privire la preturi, disponibilitatea   produselor, etc.
ATELIERUL DE HANDMADE nu va putea fi considerat responsabil pentru neexecutarea contractului încheiat în caz de epuizare a stocului sau a nedisponibilităţii produsului, în caz de forţă majoră, tulburări şi greve totale sau parţiale, în special ale serviciilor poştale şi ale mijloacelor de transport şi/sau comunicaţie. ATELIERUL DE HANDMADE nu îşi va asuma nicio responsabilitate pentru prejudiciile indirecte rezultate din prezenta, pierderile de exploatare, pierderile de profit, prejudicii sau cheltuieli.

Comenzile efectuate   de persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani vor trebui aprobate de către   părinţi. În caz de colectare accidentală a datelor personale ale unui minor,   părinţii au capacitatea de a se opune păstrării şi/sau transmiterii acestora   către terţi.

Profilele Utilizatorilor, care încalcă condițiile de utilizare a magazinului online, precum și profilele Utilizatorilor, care le folosesc necorespunzător, pot fi descoperite. Pentru Utilizatorii, care sistematic refuză/nesolicită comenzile cu plata ramburs și abuzează de modalitatea dată de plată, pot fi restricționați temporar sau permanent să efectueze plăți cu ramburs și se va permite numai plata electronica. În acest scop, este sufficient trei ori să fie refuzate/nesolicitat.
Prezentele condiții generale sunt   valabile, pentru vânzari de produse, catre beneficiarii finali, in scopul   folosinței personale. Pentru cazurile neprevăzute de   prezentele condiții generale, se aplică dispozițiile legislației române în vigoare.

Compania  tinde ca toate disputele apărute să se rezolve întotdeauna pe cale amiabilă dar, în cazul în care toate posibilitățile au fost epuizate, litigiile sunt soluționate de instanța competentă sau plaformata UE online pentru a rezolva disputele între comercianții online și consumatori: ec.europa.eu/odr.